Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pihapiiri

Tarumaan pihapiiristä löytyy myös maneesi, ulkokenttä, pihattopyöröaitaus ja konekatos, jonka kupeessa on varasto ja puruvarasto. Pihapiiristä löytyy luonnollisesti myös Ritan ja Mikon talo. Pihasta pääsee suoraan lähtemään maastoon joko maneesin vierestä tai Pihaton ja Wanhan Ponitallin välistä. Ensimmäisen reitin kautta pääsee myös maastoesteradallemme! Maastoreiteistä kuvaukset löydät TÄÄLTÄ!

Kartta pihapiiristä 

Tarharyhmät menevät seuraavasti:

Tarha 1. Ode, Gilda, Wera ja Sere 

Tarha 2. Nelli, Paris ja Tuikku  

Tarha 3. Nero ja Tare           Tarha 4. Edi ja Hessu

Tarha 5. Vihtori                   Puutarha: Ade, Nita ja Kira

Pihatto: Anika ja Andy

Ponitarha 1. Hani, Bella ja Tiivi   Ponitarha 2. Wadi, Copper ja                                                                                     Dusty

Yksityistallin tarhat:

Nuorisopihatto: Draco ja Rami

Tamma-varsa-pihatto: 

Pihatarha: Kuiske ja Prada         Takatarha: Viima ja Zorro

Yksäri 1: Dani                           Yksäri 2: Jätkä

Yksäri 3:                                   Yksäri 4:

Yksäri 5: Kuda                           Yksäri 6: Lucia

Yksäri 7: Kupari

Maastoesterata:

Maastoesteratamme alkaa pellolta, jolla ensimmäisenä on tukkieste (60cm) sitä seuraa tammitynnyreistä koottu este (80cm). Näiden kahden esteen jälkeen ratsastetaan puusillan yli metsään, jossa kaksi ylöshyppyä porrastetusti ja mäen päällä arkku pituuseste (k. 40cm l. 40cm) rinnettä alas, jossa alashyppy veteen. Vedestä ratsastetaan takaisin pellolle, jossa banketti. Banketin päällä 60cm pytyeste. Banketin jälkeen tulee risueste (70cm) ja lopuksi tarkkuuseste (80cm). 

Radan voi ratsastaa myös lyhyempänä, jolloin rata menee näin: Tukkieste (60cm) sillan yli metsään jossa ylöshypyt. Arkkuesteen voi kiertää vierestä ja hypätä pienemmän arkkuesteen (k.40cm l. 20cm) jonka jälkeen rinne alas ja alashyppy veteen. Vedestä pellolle, jossa tarkkuuseste (50cm).

Kartta radasta täällä.

Henkilökunta

Tarumaan Tallin henkilökuntaa voi käyttää hoitokertomuksissa vapaasti. 

(YP)Rita (VRL-14723) 

Kuva: maxpixel.net CC0

31-vuotias Tarumaan Tallin omistaja, hevosenhoitaja ja ratsastuksenohjaaja. Rita osaa pyörittää bisnestä, on taitava ratsastaja ja tykkää pitää kursseja ja kerhoja. Rita on ruskeatukkainen, iloinen, huumorintajuinen, positiivinen ja kova tekemään töitä. Ritan löytää usein Ratsutallin toimistosta tai hevosten kanssa touhuamasta. Rita on aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan.

Rita on parhaiten tavoitettavissa chatissa arkena iltaisin ja viikonloppuna vaihtelevasti pitkin päivää.

Tallin käyttövarat: 9290vr

Kisapalkinnot:

Sysälän Hellekilvat

Master sija 4. 

Mikko

Kuva: pexels.com CC0

Ritan 35-vuotias mies. Ahkera myös, iloinen ja auttavainen. Mikko keskittyy tallin resurssien ja rakennusten hoitoon. Mikko on tuttu näky pihapiirissä.

 

Mimmi 

Kuva: langll/pixabay.com CC0

Mimmi on 19-vuotias hevosenhoitaja ja tallimestarimme. Mimmi on hieman hiljainen, mutta auttaa aina hädässä olevaa ja on ahkera tekemään töitä. Mimmillä on tummanruskeat hiukset ja hän pitää huolta ulkonäöstään. Mimmi hoitaa tallin työt ja on Ritan apuna niiden hevosten liikutuksessa, joilla ei hoitajaa ole.

Seppo

Seppo on tallimme kengittäjä. 42-vuotiaan isomahaisen huumorimiehen hohotuksen kuulevat kaikki silloin kun Seppo on tallilla kengityshommissa.

Esa

Esa on Mikon hyvä ystävä ja auttelee silloin tällöin Mikkoa tilan töissä. Esa on vaalea komistus sinisine silmineen. 

Fanni

Ritan sisarentyttö. 13-vuotias Fanni on touhunnut hevosten parissa Rita-tätinsä talleilla pienestä asti. Fanni auttelee ponien liikutuksessa ja muissa hommissa silloin tällöin.

 

 

 

©2018 Virtuaalitalli Tarumaa - suntuubi.com