Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HENKILÖT

 

Tallimme vakituiseen henkilökuntaan kuuluvat:

Lexa

Lexa osti Tarumaan Tallin 4.1.2019. Lexa on viettänyt nuoruutensa isänsä hevoskasvatustilalla. Viisi vuotta sitten hän osti itselleen oman hevosen, Goan, jolla hän on alkanut kilpailla koulussa, esteillä ja kenttäratsastuksessa. Isänsä jalanjäljissä Lexa halusi myös alkaa pyörittää hevostilaa ja Tarumaa sattui kohdalle. 

Lexa on 31-vuotias sinkkunainen, hänellä on vaaleat hiukset ja kauniisti päivettynyt iho. Lexalla on tatuointeja ja lävistyksiä, mutta rajusta ulkonäöstään huolimatta hän on ystävällinen, huumorintajuinen ja aina valmis auttamaan. Lexa on myös sanavalmis ja sanoo välillä turhankin suoraan, jos jokin asia raivostuttaa häntä.

Hevosten kanssa hän on pitkähermoinen ja haluaa aina tavoitella jotakin. Lexalla on hevosmiestaitoja, jotka hän on saanut isältään. Villitkin hevoset rauhoittuvat hänen käsittelyssään ajan mittaan.

 

Beni

Beni on Lexan isä. Hän on karismaattinen herra, jolla on aina kaikki hallussa ja ratkaisu pulmaan kuin pulmaan. Beni vierailee silloin tällöin Lexan tallilla ja hoitaa koneellisia töitä tilalla. 

Beni on pitkä ja tumma mies. Hän on ystävällinen ja auttavainen. Tämä mies ei liikoja puhu, mutta suun avatessaan hän laukoo viisauksia huumorilla höystettynä. Isähahmo kelle hyvänsä.

Kuvat: pixabay.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tallimme hevosten hoitajia ovat:

 

Amanda

Amanda Mäkinen on 24-vuotias, n. 165cm pitkä nainen. Hänellä on paksut ja laineikkaat punaruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Amanda on hyvin iloinen ja hymyilevä tyttö, joka on aina valmis auttamaan muita tilanteessa kuin tilanteessa. Hän menettää malttinsa melko helposti pikkutarkkuutta vaativissa asioissa, mutta ei suutu juuri mistään! Amanda tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja hän on hyvin helposti lähestyttävä.

Amanda on ollut hoitajana Tarumaan Tallilla lähes sen perustamisesta asti. 

Amanda omistaa Királyné nimisen akhalteketamman, joka on ollut hänen omistuksessaan nyt pari vuotta. Kiran varsa Cadilar Bayrami AMD on Amandan ensimmäinen oma kasvatti ja asuu myös Tarumaan Tallilla.  

Hoitokertomukset: Kira ja Rami      Vararahasto: 61v€    Taso: 

VARUSTEET:

Kuva: pixabay.com

Ada

Ada on ollut Tarumaassa hoitajana syksystä 2018 asti, Missyn hoitajaksi hän ryhtyi 7.1.2019.

Hoitokertomukset: Missy       Vararahasto: 100v€     Taso:

 

Nella

Nella on 13v tyttö, joka aloitti Lukaksen hoitajana 16.1.2019. Nella kertoo itsestään näin: "Olen usein pirteä ja reipas, ehkä hitusen villikin sekä huumorintajuinen. Ratsastuskokemusta löytyy ratsastuskoulun tunneilta 6-7 vuotta ja pienimuotoista kilpailutaustaakin on. Lukaksen haluaisin hoitohevoseksi, koska se kuulostaa hevoselta, jonka kanssa voisin hyvin kehittyä."

Hoitokertomukset: Lukas        Vararahasto: 100v€      Taso:

 

Vanessa

Olen siis 12-vuotias tyttö, joka hoiti jo "vanhassa Tarumaassa" vähän aikaa. Ratsastusta olen harrastanyt irl reilut puoli vuotta, mutta sitä ennen ratsastin muutaman kerran vuodessa noin 6-vuotiaasta saakka.
Hoitsuksi haluaisin Whiskeyn, sillä kenttä- ja estepainotus on juuri sitä mitä haluan, ja Whiskeyn luonne ei kuulosta pahalta ottaen huomioon että se on ori. Vanessa aloitti Whiskeyn hoitajana 17.1.2019.

Hoitokertomukset: Whiskey    Vararahasto: 89v€      Taso:

 

Sandra

Olen 18-vuotias nuori naisen alku. Ratsastusta olen harrastanut koko ikäni ja pienen kokoni ansiosta olen ratsastanut pääasiassa poneilla. Olen siis hyvin lyhyt, joten pystyn ratsastamaan poneilla. Olen hiukan ujohko ja viihdyn omissa oloissani ponien parissa. Hoitoponiksi haluaisin Macyn, sillä tamma sulatti minut heti katseellaan. Ja olemmehan molemmat aika pieniä joten sopisimme hyvin yhteen! Sandra alkoi hoitaa Macya 19.1.2019.

Hoitokertomukset: Macy         Vararahasto: 163v€       Taso: 

VARUSTEET: 

  

 

Linda

Linda on 14-vuotias tyttö, joka on harrastanut ratsastusta jo noin 7 vuotta, mutta ollut jo sitäkin ennen hevosten ja ponien selässä. Hän pitää paljon maastoilusta. Linda ihastui heti Safiraan tallille tultuaan. Linda alkoi hoitaa Safiraa 27.1.2019.

Hoitokertomukset: Safira       Vararahasto: 100v€      Taso: 

 

 

©2019 Virtuaalitalli Tarumaa - suntuubi.com