Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Tunnit / Puomitunti 26.1.

Nimi: Lexa
Lähetetty: 19.01.2019
13:13
Otsikko: Puomitunti 26.1.
Tunti pidetään Tarumaan Tallin maneesissa, tunnin pitää Lexa.
Ilmoittautumiset alle muotoa: ratsastaja - hevonen

Tunnin alussa taivuttelemme ja herättelemme hevoset siirtymillä käynnistä harjoitusraviin ja takaisin. Tehdään voltteja ja ympyröitä. Haetaan hevoset hyvään tahtiin ja korjataan omaa istuntaa tarpeen mukaan.

Lexa ottaa käyttöön ensimmäiset kaksi ravipuomia. Jokainen ratsastaa vuorollaan ensin uraa kevyessä ravissa, hyvässä tahdissa kevyessä istunnassa. Ratsastetaan pääty-ympyrä ja siitä toiselle pitkälle uralle, jossa puomit. Puomien jälkeen istutaan alas ja hevonen käyntiin ja jonon jatkoksi odottamaan. Seuraava kentälle ja tehtävä toistuu. Jokainen ratsastaa puomitehtävän kolmesti.

Tehtävä uusitaan toiseen suuntaan ja sitten siirrytään laukkatehtävään. Samantyylinen tehtävä, mutta edetään laukassa, istutaan alas ja laukkapuomi sijaitsee pääty-ympyrällä. Ympyrän jälkeen uralla siirtyminen käyntiin ja odottamaan vuoroa. Jokainen ratsastaa kolme laukkapuomia ja tehtävä suoritetaan molempiin suuntiin.

Loppuverryttely käynnissä ja palaute. Tunnilla tulee huomioida oikeanlainen istunta, hevosen asetukset ja suoristukset. Laukan ja ravin tulee olla tasatempoista ja puomien ylitykset sujua tahdin särkymättä.

Vastaa tähän
Nimi: Sandra
Lähetetty: 21.01.2019
22:56
Otsikko: Puomitunti 26.1.
Sandra - Macy

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 Virtuaalitalli Tarumaa - suntuubi.com