Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ELÄINLÄÄKÄRI KÄYNNIT

Kujakatin Eläinklinikan eläinlääkäri Olivia jättää tänne raportit käynneistään.

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Sara
Kotisivut: http://koivuniemi.suntuubi.com/

13.11.2018 21:42
Tulin tekemään tilaamasi perustarkastukset hevosille

Graan Tarrak
Perusterve ruuna, hyvä lihaskunto. Silmät terveet, suolistoäänet ja sydänäänet ok. Jala hiukan turvoksissa ja kuumat. Neuvoin kevyempää liikutusta ja hoidoksi kylmäystä jokaisen liikutuksen jälkeen + vähemmän kauraa. Jos lämpöily jatkuu viikon päästä, tilatkaa uusi aika.

Kingston Hero
Täysin terve ruuna, silmät hyvät ja terveet. Suolistoäänet ok, sydänäänet ok. Hyvä lihaskunto ja kuivat, terveet jalat. Karva kiiltävä ja iho terve.

Odessa K
Kiltti ja terve tamma, silmät kirkkaat ja terveet. Suolistoäänet ja sydänäänet ok. Jalat vahvat ja kuivat. Kaviot hiukan huonokuntoiset, niihin hoidoksi rasvausta ja öljyämistä. Karva kiiltävä eikä hilseile.

Maksu 60€ maksathan piakkoin

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

02.08.2018 19:44
Hei! Kävin tekemässä Kira-tammalle keinohedelmöityksen.

Pakastesperma sulatettiin paikanpäällä ja tamma keinosiemennettiin. Huomaattehan, että siemennyksen lopputulos on joka tapauksessa keskimäärin heikompi kuin käytettäessä tuoresiirtoja. Pidetään kuitenkin peukkuja.

Ultraan voitte varailla aikaa n. kuukauden kuluttua, jolloin saadaan tietää onko hedelmöitystä tapahtunut.

Hinnaksi tuli 200v€, maksettu paikanpäällä.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kujakatin eläinklinikka

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

13.07.2018 20:32
Kävin tekemässä Kiralle perustarkastuksen.

Oikein kaunis ja hyvinhoidetun näköinen hevonen. Iho oli hyväkuntoinen, enkä havainnut hilseilyäkään. Silmät olivat kirkkaat ja terveet. Sierainvuoto normaalia. Hampaat hyvät. Jalat olivat normaalin viileät, enkä havainnut nestekertymiäkään. Kaviot olivat myös hyvässä kunnossa ja vahvat. Ruumiinlämpö oli tammalla normaali ja sydän löi tasaisesti, ei sivuääntä. Kira liikkui kauniisti enkä tunnustelussakaan havainnut sillä lihasjumeja. Terve tamma!

Hinnaksi tuli 80v€, maksettu paikanpäällä.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kujakatin eläinklinikka

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://iwona.suntuubi.com/

06.07.2018 12:21
Hei! Kävin tekemässä Adelle, Edille, Titille ja Wadille perustarkastukset.

Noudatathan ensi kerralla ajanvarausohjetta, kiitos!

Ade
Kaunis ja hyvinvoivan näköinen tamma. Karva kiiltävää ja hilseetöntä. Silmät kirkkaat ja eloisat. Hampaat hyväkuntoiset, ei tarvetta raspaukselle. Ade liikkui hyvin, enkä tunnustelussakaan havainnut sillä lihasjumeja. Jalat normaalin viileät, ei nestekertymiä. Kaviot ok, ei havaittavissa hauraskavioisuutta. Taivutukset puhtaat. Sydämensyke oli normaali ja ruumiinlämpö myös ok.

Edi
Hyvinhoidettu, komea ori. Karva ja iho kunnossa, ei hilseilyä. Silmät terveet. Hampaat raspasin ja ne ovat nyt ok. Jalat olivat terveet, ei nestekertymiä. Kaviot olivat myös hyväkuntoiset. Taivutukset puhtaat. Edi liikkui oikein sulavasti, enkä havainnut lihasjumeja. Sydämensyke ja ruumiinlämpö normaalit.

Titi
Rauhallinen, terveen näköinen tamma. Karvapeite oli kiiltävää ja iho kunnossa, mutta lievää hilseilyä havaitsin. Voi johtua ihan pienestä stressitä tarkastuksen yhteydessä, mutta jos huomaatte oireen jatkuvan edelleen, lisätkää ruokavalioon hiukan öljyä. Silmät kirkkaat ja terveet. Hampaat hyväkuntoiset. Jalat normaalin viileät, ei nestekertymiä. Myös kaviot ok. Titi liikkui kauniisti ja kevyesti, eikä lihasjumejakaan ollut. Sydämensyke ja ruumiinlämpö normaalit.

Wadi
Sosiaalinen ja ystävällinen, hyväkuntoinen ori. Karvapeite hyvässä kunnossa, ei hilsettä. Silmät olivat terveet. Hampaat raspasin ja ne ovat nyt ok. Jalat olivat terveet, ei nestekertymiä tai muuta poikkeavaa. Kaviot olivat hyväkuntoiset. Wadi liikkui joustavasti ja lennokkaasti, enkä havainnut sillä lihasjumeja. Erittäin hyvässä lihaskunnossa. Taivutukset ok. Sydämensyke normaali, ei sivuääniä. Ruumiinlämpö normaali.

Hinnaksi tuli 320v€, maksettu paikanpäällä.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kujakatin eläinklinikka

Vastaus:

Kiitos paljon Olivia!

Tutustun ajanvarausohjeeseen uudelleen :D Sori!

Rita<3

Copyright: VIIMAKOURA

 

©2018 Virtuaalitalli Tarumaa - suntuubi.com